MyQii

Qii

Heb jij een woning op het oog? Maak dan een MyQii aan. Dit heb je nodig om te reageren op onze middenhuurwoningen. Via jouw MyQii kunnen wij beoordelen of je aan de eisen van de woning voldoet. In een beveiligde online omgeving die AVG-proof is, worden je persoonsgegevens verzameld. Die gegevens komen van de Belastingdienst, Mijn Overheid en het UWV. De MyQii app is te vinden in de App Store en de Play Store.

Het aanmaken van een MyQii is gratis, eenvoudig en snel! Binnen tien minuten verzamel je alle benodigde gegevens. Dit is veiliger en makkelijker dan wanneer je de documenten zelf moet verzamelen bij de verschillende organisaties. Wij, de verhuurder, ontvangen toegang tot het beveiligde Qii platform, waar we alleen de relevante gegevens kunnen inzien.

Hoe maak je een MyQii aan?

Heb je nog geen MyQii, je maakt er zo een aan! Zoek eerst bij het aanbod naar een woning die jij zou willen huren en check of je voldoet aan alle voorwaarden. Reageer op de woning via de button in de advertentie, dan kom je vanzelf bij Qii terecht. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de helpdesk Qii Help & Service. Qii is telefonisch bereikbaar op 085-888 70 53, alle werkdagen van 9:30 tot 11:30 uur en van 12:30 tot 14:30 uur.


Wijziging in je inkomen?

In je MyQii account staan twee soorten inkomens. Het inkomen opgehaald bij het UWV en het inkomen opgehaald bij de Belastingdienst. Informatie uit de bronnen kan je niet wijzigen. Je kan wel een inkomen toevoegen. Dit doe je door in te loggen via de email 'MyQii compleet' of 'MyQii geüpdatet'. Klik op 'zelf inkomen opgeven'. Vul je bruto jaarinkomen in en upload een werkgeversverklaring en een recente loonstrook. Wij kunnen dan je nieuwe inkomen en je documenten inzien. 


Ondernemer of ZZP-er

Om te kunnen huren dien je minimaal 1 volledig boekjaar zelfstandig ondernemer te zijn. 

Zoek eerst bij het aanbod naar een woning die jij zou willen huren en maak jouw MyQii aan. Stuur dan een mail aan middenhuur@woonin.nl zodat wij je kunnen uitnodigen onderstaande documenten te uploaden in jouw MyQii.

  • Inschrijving KvK
  • Aangifte of aanslag Inkomsten-/vennootschapsbelasting
  • Door boekhouder opgestelde prognose lopende jaar

Werkgeversverklaring Qii Help & Service